skor och födelsedagar.

Nu är man hemma efter att ha tillbringat natten hos Adam, vi kollade på Galenskaparna och Scrubs, åt popcorn och varma mackor, och hade kuddkrig typ.

Nu gör jag kladdkaka som Mamma och jag ska äta till filmen Dreamgirls ikväll. Mamma fyller ju år imorgon, så jag vill ha lite mysigt med henne ikväll också! Jag tänkte att jag kanske skulle fixa håret på henne imorgon också innan vi går iväg till restaurangen! :)

Nu medans kladdkakan är i ugnen så har jag designat ett par skor på Nelly.com!
Det är en kul liten tävling och jag hoppas att någon får för sig att vara snäll och rösta på min sko! ;P
Bilden har du därnere, visst är den ful? :)

(en liten del av mig vill ändå ha ett par i min garderob!)
(länken till att rösta är under bilden! xD rösta snälla!)

PUSSva.
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Sjuka saker.

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva här.. men nu sitter jag här med en päron split i ena handen och tänker på hur sjukt det är att jag har hamnat här egentligen. jag bor i en gammal skola utanför söderköping, pluggar på musikgymnasiet i norrköping, föder upp chihuahuor med min mamma, har spelningar runtom i stan, pratar svenska med alla förutom mina systrar, och INTE bor i usa, åker en gul buss til skolan varje morgon, sitter med läxorna till klockan tio, hänger i the food court med kompisarna osv. I usa var det mesta musik jag fick i livet i "Advanced Ladies Choir" på skolan.. nu är musiken överallt. Det kanske var meningen att vi skulle flytta hit. Vi som knappt hade hört talas om Norrköping när vi bodde i usa. Helt plötsligt lever jag mitt fantastiska nya liv här. Sjukt.

(Jag försöker att ladda upp en samling gamla bilder med det går itne så bra. Det får bli någon annan gång.)

(Var snäll och skriv en kommentar! Vad som helst! Så jag får någonting roligt att läsa när jag har tråkigt!! :P )


(bilden - augusti 2004. 6 år sedan. wow.)

 

KRAMKALAS, KAJSA <3


RSS 2.0